Publikasjoner
Her finner du et utvalg av LAGs publikajoner. Under hver publikasjon vil du få informasjon om publikasjonensformat og eventuel pris om vi har publikasjonene tilgjengelig for salg.

Reisebrev

Andre reisebrev høstbrigaden 2015

Den tapte skogen forteller om elleve brigadisters møte med den tapte skogen og med menneskene som kjemper retten til jord.

Pris: gratis + porto
Issuu 14504

Velkommen til kampen!

Dette er det første reisebrevet fra vårbrigaden i Brasil 2015. Her kan du lese om alt fra feminisme i praksis på landsbygda i delstaten Mato Grosso do Sul, du kan lese om urfolks kamp for jord og konsekvensene av et jordbruk avhengig av sprøytemiddel. Du kan lese om hvor mye soya fra Brasil det er i din norske melkekartong - og så reflektere litt over det. Du kan lese om sosialisme og kapitalisme og det kollektive felleskapet i en MST bosetning. Dette reisebrevet dumpet ned i postkassa til diverse abonnenter land og strand rundt, om du ønsker å ha det i posten så er det bare å sende oss en mail! God lesning!

Pris: gratis + porto
Issuu Ler mer 14504

"Opp fra Rota" - Første reisebrev fra Brasil, Høstbrigaden 2014

Årets høstbrigade befinner seg i Brasil, hvor vi samarbeider med De jordløses bevegelse, MST. Når dette reisebrevet dumper ned i postkassen din (enten den fysiske eller den digitale), kommer brigaden til å være spredt i fem ulike MST-bosetninger i Santa Quiteria-regionen i delstaten Ceará.

Pris: gratis + porto
Issuu Ler mer 14504

Kamp, kamerater og karneval

Her kommer første reisebrev fra Brasil-brigaden våren 2014. Dette er en samling av ni menneskers tanker om det vi har vært gjennom så langt. Pluss litt til. Vi har prøvd å gjøre rede for hva vi holder på med her nede, og å presentere organisasjonen vi er her med, nemlig MST.

Pris: gratisk + porto
Issuu Ler mer 14504

2. reiserbrev fra Chiapasbrigaden høsten 2012

Dette er det andre av tre reisebrev fra LAGs solidaritetbrigade til Chiapas høsten 2012. Her kan du lese om brigadens opplevelser, zapatistenes kamp for autonomi og annet nytt fra grasrota i Mexico

Pris: 100 for 3 reisebrev
Issuu Ler mer 14504

1. reisebrev fra Chiapasbrigaden høsten 2012

Dette er det første av tre reisebrev fra LAGs solidaritetbrigade til Chiapas høsten 2012. Her kan du lese om brigadens opplevelser, zapatistenes kamp for autonomi og annet nytt fra grasrota i Mexico.

Pris: gratis + porto
Issuu Ler mer 14504