Følg oss på:
Filterer etter:

En lysere fremtid?

Cuba står ovenfor omfattende reformer, blant annet i arbeidslivet. Hva kan de gjøre for å sikre arbeidsplasser og drive lønnsomme bedrifter?

Arbeiderne støtter studentene

Motstanded mot Piñera vokser. Fagforeningene for offentlig sektor og gruvearbeiderne støtter de demonstrerende studentene i Chile. 900 demonstranter er arrestert.

Klagesak mot Cermaq

Det norske selskapet Cermaq, som staten er majoritetseier i, har nå innrømmet at de ikke har utvist tilstrekkelig samfunnsansvar i sin virksomhet i chilensk lakseoppdrett.

Chile: Store studentdemonstrasjoner

Chilenske studenter har protestert mot utdanningsreformer siden april. Demonstrasjonene blir stadig større og får støtte fra stadig større deler av befolkningen.

Djup medkjensle

Latin-Amerikagruppene i Norge (LAG) uttrykkjer vår djupaste medkjensle med kameratar i AUF. Følgjande brev vart overrekt AUF i lag med Pablo Neruda's Canto General.

Myndighetene gjør ingenting

Den tropiske stormen «Emily» skyller over jordskjelvofre som fortsatt lever i miserable leirer.

Stormen på veg

Dei tropiske stormane som har herja Mellom-Amerika og Karibien dei siste åra er på veg igjen. På Haiti har styresmaktene ingen plan for alle dei som bur i teltleirar.

På flukt

Colombia toppar fortsett verdslistene, narkohandelen tvingar folk på flukt i Mexico og Guatemala, og på Haiti jagas folk bort frå nødleirane. Les Flyktninghjelpens nye rapport.

Internasjonal Solidaritet

De siste dagene har LAG mottatt mange brev med kondolanser fra våre partnere i Latin-Amerika. Vi legger dem ut her for at de skal kunne leses av alle.