Følg oss på:
Filterer etter:

Monclova: den kollektive hjerterytmen

Verdensfestivalen for motstand og opprør mot kapitalismen, kapittel 1.

¡Aquí, allá, la lucha seguirá!

9 medlemmer fra LAG deltar på "Den globale festivalen for motstand og opprør mot kapitalismen" som startet utenfor Mexico by den 21. desember.

Narkokartellene i Mexico del av makteliten og myndighetene

Det å redusere kriminelle handlinger til narkotikakriminalitet bidrar til å avpolitisere debatten og dreie den vekk fra det sentrale faktum som de brutale hendelsene i Ayotzinapa avslører.

Pressemelding: La Adán bli!

Bevissthet Norge-Mexico, Chiapasgruppa og Latin-Amerikagruppene i Norge (LAG) krever at den meksikanske studenten Adán Cortés Salas får bli i Norge. Adán straffes av den norske staten for en fredelig handling og hans liv står i fare dersom han returneres til Mexico. Vi overleverer vårt krav sammen over 1200 underskrifter til UDI mandag 15.12.14 08.00

Aksjonist fra nobelseremonien blir hasteutvist fra Norge

Studenten som aksjonerte under nobelprisseremonien med et ”Please, don’t forget Mexico” er i forvaring ved Trandum asylfengsel. Han ser ut til å bli ekspedert ut av Norge i rekordfart.

Pressemelding: Ikke glem Mexico!

Latin-Amerikagruppene, Chiapasgruppa og Bevissthet Norge-Mexico arrangerer en punkt-aksjon til støtte for den Meksikanske studenten Adán Cortés Salas, lørdag 13.12.14 klokken 15.00 ved Nasjonalteateret stasjon. Organisasjonene stiller seg uforstående til behandlingen av den unge aktivisten, og mener Norge må ta ansvar.

La ikke min død være forgjeves

– Vi har ingenting. De har tatt fra oss alt. De har tatt fra oss frykten. Far til en av de 42 savnede studentene fra Ayotzinapa, Mexico.

RIFA- For kollektivene Subversiones og noestamxstodxs!

Vis solidaritet med kollektivene Subversiones og noestamxstodxs som arbeider for å synliggjøre grasrotkamp og undertrykkelse i Mexico. Gi et direkte bidrag til konto: 1207 49 03590

Den som tier....

Menneskerettighetsbruddene kommer som perler på en snor i Mexico. I september forsvant 43 ungdommer etter at politiet tok dem med seg fra en demonstrasjon. Siden har ingen sett dem. Utenriksminister Brende bør gå i spissen for en internasjonal fordømmelse av systematiske menneskerettighetsbrudd og straffefrihet i Mexico. Den som tier, samtykker.