LATINAMERIKA #4 2020: SOLIDARISK KOKEBOK

Siste utgave av tidsskriftet i 2020 er en spesialutgave. «Forsynt? En solidarisk kokebok» er ingen vanlig kokebok. Innimellom oppskrifter finner du tekster som på forskjellige måter argumenterer for viktigheten av norsk landbruk og bruk av lokale ressurser - i solidaritet med både norske og utenlandske bønder.

Rettene du finner i kokeboka består av ulike type ingredienser som; intervjuer, oppskrifter, faktabokser, meningsytringer, tips og råd. Disse er samlet fra bønder, miljøaktivister, akademikere, kokker og matentusiaster.

Denne kokeboken er laget av aktivister fra Latin-Amerikagruppene i Norge (LAG) etter å ha vært på solidaritetsbrigade i Colombia og Norge våren 2020. Utvekslingen og etterarbeidet finansieres av Norsk senter for utvekslingssamarbeid (Norec).

Ønsker du å bestille boken?
Ønsker du å bestille et lite opplag av boken? Ta kontakt med info@lagnorge.no.