Allmøte 2021

Årets Allmøte går av stabelen mellom 26-28.februar. Det blir en helg fylt av spennende faglig påfyll, interessante diskusjoner og hyggelig digitalt samvær!

2021 har vært et veldig krevende år, men til tross for det har LAG opprettholdt sitt solidaritetsarbeid i tider når det trengs mer enn noen gang. Vi takker alle våre medlemmer og venner for deres bidrag. Vi gleder oss til å ta fatt på et nytt år, og begynne det hele med Allmøte 2021!

Hva er allmøte?

Det er Latin-Amerikagruppene sitt årlig årsmøte og øverste organ hvor våre medlemmer, lokallag og ulike grupper samles for faglig påfyll og spennende diskusjoner rundt hva organisasjonen skal jobbe med det kommende året.

Hvordan avholdes allmøte?

Grunnet nåværende restriksjoner og smittevern vil Allmøte bli holdt digitalt.

Vi begynner helga med et åpent arrangement på fredag 26.februar om zapatistenes planlagte besøk til Norge i 2021. Videre på lørdag og søndag samles vi igjen digitalt for faglig påfyll og aktiviteter som quiz og musikk. Det vil komme mer informasjon om program 12.februar.

Alle medlemmer er velkomne på Allmøtet, og har forslags- og talerett. Påmelding må sendes innen 16. februar via denne linken.

I byene hvor det lar seg gjøre oppfordrer vi lokallagene til å samle sine medlemmer og delta sammen på Allmøtet. Hvert lokallag må velge sine delegater til Allmøtet. Det er alltid lurt å planlegge dette i god tid på forhånd.

Meld deg på!

Det kan du gjøre via dette skjema.

Påmelding av saker og temaer på Allmøte og levering av lokallags, arbeidsgruppers og utvalgs beretninger må sendes innen 5. februar til daglig.leder@lagnorge.no.

Vi gleder oss til å se deg digitalt! Har du spørsmål? Send oss gjerne en e-post til info@lagnorge.no