Årets julegave!

Lyst til å bruke adventstida på annet enn å handle julegaver? Gi noen du er glad i en super gavepakke med et utvalg bøker som omhandler Latin-Amerika!

Årets julegavetilbud fra Latin-Amerikagruppene i Norge er en fantastisk bokpakke.

Du får:

  • "Frykten har et ansikt. Rapport fra Colombia" av Kristina Johansen. I boken får du innblikk i det colombianske folk sine historier og erfaringer fra borgerkrigen. Du kan lese om tapene sivilbefolkningen har lidd som følge av konflikten mellom myndighetene, geriljaen og paramilitære grupper, men også om kampen som intelektuelle og aktivister på grasrota har kjempet side om side med modige etterlatte. Boken gir konfliktens følger et ansikt og menneskelig mot gir håp. 
  • "De andre historiene. Fortellinger av Subcomandante Marcos", en fabelsamling om zapatistene sin kamp fr verdighet og retferdighet i Mexico.
  • "Latin-amerikanske løsninger. Latin-Amerikaboka 2012" som tar for seg endringsprosessene i Latin-Amerika og  alternative løsninger på politiske, sosiale, økonomiske og miljøutfordringer.
  • En overraskelse fra Latin-Amerika!

Prisen er på upåklagelige 250,- +porto. Vil du sende gavepakken til familie eller venner, pakker vi den inn for deg, merker gaven og sender det til mottaker.

image.php?id=14911

Bestill julegaven her! Skriv "julegave" i kommentarfeltet og oppgi mottakerens navn og adressse,  samt fakturaadresse, så ordner vi resten :)

Ha en riktig god adventstid!