Kunst og kollokvie-prosjektet

Gjennom våren har LAG gjennomført «Kunst og Kollokvie», møter på nett med miniforedrag med folk både i og utenfor LAG. Konseptet oppstod som et alternativ for å «møtes», drive skolering og samtidig formidle og gjøre framgang i LAGs kunstprosjekt som pågår gjennom våren og høsten 2020. Nå kan du sende inn det du har laget til oss.

Alt fra soya, politisk teater, kunst og litteratur, frihandlersavtaler og økonomisk system, politisk situasjon i Brasil, Colombia og Argentina har vært tema som ulike inviterte foredragsholdere har introdusert gjennom miniforedrag via nettbasert møtekanal. 16 møter har vi hatt, som både har vært et rom for skolering og for kunstnerisk produksjon og håndarbeid – i form av å lage, brodere og sy «lapper» til kunstprosjektet. Gode samtaler – og lapper – har blitt til. Nå er det flere som er ferdig med sine lapper, mange holder fortsatt på, og flere ruger fortsatt på ideen til hva de kan lage.

Har du laget lapp og skrevet en tilhørende tekst?

Lapper kan nå sendes til: Ingrid Fadnes, Ullevålsveien 69A, 0454 Oslo. Tekst kan sendes til astridfadnes@gmail.com.

Vil du bidra? Har du spørsmål knyttet til prosjektet, ta kontakt med Ingrid eller Astrid:

ifadnes@gmail.com - 99 24 31 32

astridfadnes@gmail.com – 97 71 92 34

Bildet viser noen av lappene som er ferdigstilt, og som kanskje kan gi ideer og inspirasjon! Noen har brodert, noen har klipt og limt, én har brukt stoffmaling på filt og tegnet lappen sin. Det er bare noen av de mange mulighetene som finnes!

Vi håper så mange som mulig vil bidra til prosjektet!

Mer info om bakgrunnen for prosjektet, finner du her.

Frist for levering av lapp og tekst er 30.september

k-og-k-oppsummering.png#asset:11208