Kollektivt kunstprosjekt – åpent møte og verksted

Vil dere være med å veve, sy, brodere og å flette sammen LAGs 40 års solidaritetshistorie?

Vi inviterer alle lokallag, grupper og enkeltpersoner med tilknytning til LAG og Latin-Amerika til å være med å lage et kollektivt kunstverk som skal stilles ut i Oslo høsten 2020.

Denne fredagen inviterer vi til en «kick off», med presentasjoner av prosjektet, åpen samtale og et verksted for å sammen eller hver for oss produsere deler av det som skal bli utstillingsverket.

Beskrivelse av kunstprosjektet:
Verket skal bestå av tre deler; et lappeteppe, en publikasjon og et lydspor med fortellinger. Lappeteppet skal bestå av «lapper» eller biter av tøy, stoff, klær. En publikasjon skal supplere lappeteppet med tekster samt lydspor med et utvalg av stemmer og opptak av lyder som relateres til fortellingene som formidles i lappeteppet.

Et mål er å visualisere arbeidet og dedikasjonen til et stort nettverk av folk som krysser grenser og kontinent, sammenbundet av ideen om at det er mulig å organisere seg for å endre verden.

Det vil bli enkel og gratis matservering kl.18, med arrangementsstart ca. kl.18.30. Du må ikke være aktivt medlem av LAG i dag for å delta, alle er velkomne!

Detaljert program kommer.


"Mucha gente pequeña, en lugares pequeños, haciendo cosas pequeñas, puede cambiar el mundo"
"Mange små mennesker, på små steder, som gjør små ting, kan forandre verden"
Eduardo Galeano


Har du spørsmål til prosjektet? Både konkrete og abstrakte – ta kontakt med: Astrid og Ingrid Fadnes på eposten: solidaritetshistorier@gmail.com

21. februar, kl. 18:00-22:00
LAG-Norge
Samisk Hus Oslo, Dronningensgate 8 b
Facebook