Følg oss på:
Filterer etter:

Radioserie om feminisme

Hør radiOrakels radioserie om feminisme på latinamerikansk “Jeg er trippelt diskriminert”, sa den lille urfolkskvinnen kommandant Ramona fra zapatistbevegelsen EZLN. Ramona er fattig, hun er urfolk og hun er kvinne.

Harde grep mot studenter

Chilenske konservative går i bresjen for strengere tiltak mot de demonstrerende studentene.

Okkuperer Belo Monte

Over 600 demontranter okkuperer damprosjektete Belo Monte i brasilianske amazonas.

Ny retning for Colombia?

Bogotas nye borgemester er tidligere geriljamedlem og ventreradikal Gustavo Petro som har eklært krig mot korrupsjonen i hovedstaden.

Fire nye år for Cristina

Sittende president i Argentina, Cristina Fernanández, feirer etter at hun ved valget søndag vant overveldende med 54 prosent av stemmene.

Signert lov om TIPNIS

En halvtime før midnatt, natt til tirsdag, skrev Bolivias president Evo Morales under en lov som forbyr veier og andre bygg i nasjonalparken TIPNIS.

Se vår nye brigadefilm

Søknadsfristen til vårens solidaritetsbrigade til Chiapas i Mexico er 1. november. Klikk videre for mer informasjon og se den fantastiske nye brigadefilmen.

Unntakstilstand i El Salvador

I ti dager har regnet pøset ned over Mellom-Amerika. Resultatet er store ødeleggelser og massive evakueringer. Parlamentet i El Salvador har vedtatt nasjonal unntakstilstand.

Pressemelding – Chile-aksjon 19.oktober

Onsdag 19. oktober kl. 15.30-17.30 arrangerer Latin-Amerikagruppene i Oslo (LAG) støtteaksjon for den chilenske studentbevegelsen, på Eidsvolls plass i Oslo. Aksjonen er i samarbeid med SAIH (Studentene og Akademikernes Internasjonale Hjelpefond), Norsk Studentorganisasjon (NSO) og International Students’ Union of Norway (ISU).