Følg oss på:
Filterer etter:

Bolivia ønsker norsk eksperthjelp

Det bolivianske olje- og gasselskapet YPFB skal omorganiseres, og nå vil de ha hjelp fra land som har erfaring med statlig eierskap innen olje- og gassektoren.

Hærens hemmelige henrettelser

- Hvilket regime er det Norge vil inngå frihandelsavtale med? Tidligere daglig leder i LAG Norge, Kristina Johansen, er i Colombia.

- Å gi sitt alt

For denne friheten vil vi måtte gi vårt alt! Les Fidel Castros refleksjoner i etterkant av årets 1. mai.

Nyvalgt og søkkrik

Panamas nyvalgte president Ricardo Martinelli mener den planlagte frihandelsavtalen med USA må prioriteres nå. Martinelli har tidligere tjent seg søkkrik som eier av en supermarkedkjede.

Svineinfluensaen

I Mexico håper myndighetene at det verste er over, mens meksikanere i Kina hevder de blir diskriminert på grunn av epidemien.

1. mai i Bolivia

Nærmere 100 000 mennesker deltok i 1. mai-tog i La Paz. President Evo Morales Ayma benyttet anledningen til å legge fram fem nye dekreter for å styrke arbeidernes rettigheter i Bolivia.

Indianerkvinner inn i kongressen

De har aldri hatt et sete i den meksikanske kongressen. I juli vil to kvinner forsøke å forandre på det.

Minneord om Milla

Med sorg mottok vi det triste budskapet om at vår kjære Milla Johanne Stavrum, økonomiansvarlig og styremedlem i Kvinneutvalget, ikke lenger er blant oss. Hun ble utsatt for en ulykke, og døde søndag 26. april.

Urfolksmassakre i Peru

Meir enn 30 peruanarar med urfolksbakgrunn er drepne i samanstøt med politiet. Urfolksgruppene demonstrerar mot liberalisering av ressursforvaltninga.