Følg oss på:
Filterer etter:

- Hvem vil Norge samarbeide med?

- Hvem er det Norge egentlig ønsker å samarbeide med? spør Alfredo Holguin, og refererer til frihandelsavtalen Norge har undertegna med Colombia.

Ber Clinton om å støtte alle

140 Latin-Amerika-spesialister har i et brev bedt USAs utenriksminister om å overvåke den "skitne kampanjen" som høyrevridde grupperinger i El Salvador står bak.

Ny kampanje for Atenco-fangene

Det ble nylig lansert en kampanje som vil bidra til å sette søkelys på løslatelsen av de 13 fangene som fortsatt sitter inne etter Atenco-/Texcoco-konflikten i Mexico i 2006. Lisa Roth har skrevet denne kommentaren.

- Fryktkampanjen er avskyelig

- Mediene bidrar ikke til å støtte sivilsamfunnet, de beveger de seg i motsatt retning. Dette sier Rafael Roncagliolo, peruansk sosiolog, journalist og nå valgobservatør i El Salvador.

Norge + Colombia = frihandel?

Norge signerte en omstridt frihandelsavtale med Colombia i november. Nå er Handelskampanjens rapport om avtalen klar, og den er ikke positiv til prosjektet.

Revolusjon i revolusjonen

President Raúl Castro har gjennomført den største regjeringsendringen på 50 år.

Tid for rettferdighet i Guatemala

Guatemalanske myndigheter blir nå pressa til å gi rettferdighet til ofrene for borgerkrigen.

Ny grunnlov krever samarbeid

Morales og MAS-regjeringen har startet en endringsprosess som «ikke har noen vei tilbake». Med ny grunnlov skal politikk utformes, og institusjoner og lovverk etableres.

Antiterrorlov mot mapucheaktivist

- De braste inn og retta våpnene mot oss. De rev han i håret, la han i gulvet og banka han opp. Sånn beskriver Ida Huenulef arrestasjonen av sønnen Miguel.