Ved (halv)veis ende!

Da er uteoppholdet for vårbrigden 2010 over. Det var trist å forlate livene våre i El Salvador, og hverandre, men en trøst er at gruppen skal møtes titt og ofte gjennom halvåret som kommer.

Lørdag 5. og søndag 6. juni avsluttet vi uteoppholdet med både hagefest og restaurantmiddag. De fleste er nå landet trygt i Norge, med unntak av noen få etternølere som ikke har fått nok av Latin-Amerika.

De to siste ukene ble tilbrakt på en villa i Suchitoto. Grunnet veldig mye regn fra Agathe og en umenneskelig bratt bakke opp mot omverdenen ble mye av tiden tilbrakt til å jobbe i huset. Etter å ha blitt ferdig med det siste reisebrevet, ble tiden brukt på møter i San Salvador og mye jobbing med informasjonsarbeidet vi skal utføre til høsten. 

Brigaden tar nå sommerferie, men møtes igjen på hjemkomstseminaret i begynnelsen av september. Derfra skal vi drive aktivt infoarbeid i form av å holde mange foredrag, gi ut et hefte og ha fotoutstilling. I tillegg skal vi også delta på latin-amerikaUka og globaliseringskonferansen i november. Det skal også sies at vi ikke tar helt ferie fra brigadeprosjektet, da informasjon om latin-amerika skal spres på ymse sommerleirer og festivaler gjennom sommeren.

Dersom du er interessert i foredrag, fotoutstilling eller hefte; ta kontakt via mail: brigade10@gmail.com

Takk for følget!

Vårbrigaden El Salvador 2010:

Caroline, Henrikke, Tore, Eirin, Christopher, Toril, Sigrid, Andreas og Kaja

Kaja Juul Skarbø, brigadist V10