Farvel Bolivia

Boliviaoppholdet for hóstens brigade er nà slutt. Arbeidet fortsetter i Norge.

Mesteparten av hóstens Boliviabrigade har nà vendt snuten hjemover for à feire jul med familiene sine. To brigadister blir igjen i Sór-Amerika 6 uker til.

 

Det var noen spennene dógn fór avreise mens man lurte pà om flypersonellet pà den planlagte flyvningen hjem skulle streike, som ville fórt til julaften i en ventehall i Miami. Heldigvis for brigadistene ble streiken avblàst for denne gang. Vi ónsker de ansatte i flyselskapet lykke til med sine videre forhandlinger.

 

Brigadeprosjektet er langt fra slutt. Nà fortsetter informasjonsarbeid i Norge. Det hele vil kulminere i en fargerik solidaritetsfestival siste helgen i juni 2010. Fredag kveld blir det debatt, og pà lórdag blir det bàde foredrag, fotoutstilling, dans, moro og familiehygge. Solidaritetsfestivalen finner sted pà teaterbàten Innvik, som er fortóyet rett ved det nye operahuset i Oslo.

 

Vi er tilgjengelig for à holde foredrag, lage teaterverksteder, eller bidra til à skape debatt. Ta kontakt, sà kan vi bli enige om et opplegg slik at alle fàr mest mulig ut av det. Brigadistene er geografisk godt spredt ut over Norge, sà ikke se bort fra at det er en boliviabrigadist naer deg.

Land