Dra på solidaritetsbrigade!

Å reise på brigade gir deg muligheten til å bli kjent med og stå side om side med sosiale bevegelser i Latin-Amerika.
Søk her
Følg oss på:

I 2018 sender LAG solidaritetsbrigader til Brasil. Søknadsfrist for høstens brigade er 1. april

Første brigade er allerede i Brasil. For praktisk informasjon om brigadene i 2018, sjekk siden for praktisk informasjon nedenfor.

Brigadeprosjektet sender i 2018 to grupper på 10 personer til Brasil. Der samarbeider vi med Latin-Amerikas største sosiale bevegelse, De jordløses bevegelse - MST (Movimento dos Trabalhadores Rurais sem Terra).

Under det 5 måneder lange oppholdet i Brasil, er deltakerne med på et intensivt og variert opplegg. I samarbeid med MST organiserer LAG lenger opphold i MSTs bosetninger, hvor man får mulighet til å bo med familier og delta i hverdagsliv og arbeidet deres på nært hold. Gjennom oppholdet blir det også organisert flere politiske programmer, som har som mål å gi en bred innsikt i brasiliansk og latinamerikansk politikk og samfunn. Gjennom hele oppholdet, og i løpet av halvåret etter hjemkomst driver brigaden fram et informasjonsarbeid som en del av LAG. 

Om du vil ha inspirasjon fra tidligere Brasilbrigader kan du lese reisebrevblogginnlegg og brigadehistorier fra Brasilbrigadene i 2014 og 2015, eller sjekke ut kampanjen Grønn Ørken. Du kan følge brigaden som er ute nå på Facebook og Instagram!