Følg oss på:
Filterer etter:

Brigaden har laget ny film!

Høstbrigaden 2014 har laget en liten kortfilm med klipp fra oppholdet så langt.

Utflukt til urbane okkupasjoner og Minha casa, minha vida

Idag, tirsdag 28. oktober, har brigaden vært på utflukt i Fortaleza. Vi har besøkt en urban okkupasjon, og en tidligere okkupasjon der de nå er i gang med byggingen av blokker til okkupantene og andre.

Ut på bøgda!

Etter mange uker forberedelser er endelig Brigada Benjamin fra LAG Norge ute i bosetningene til MST – De Jordløses Bevegelse. Brigadistene er spredt i fem grupper, både i bosetninger, landsbyer og i okkupasjonsleir i kommunen Santa Quiteria.

Presentasjon av høstbrigaden 2014

Høsten 2014 er Latin-Amerikagruppenes solidaritetsbrigade i Brasil for å vise solidaritet med de jordløses bevegelse (MST). Bli kjent med brigadistene!

Brigaden på landsbygda i Mato Grosso

Brigaden har vært på sitt første uteopphold, og sitter igjen med mange inntrykk etter å ha bodd og arbeida med MSTere som lever en ganske annen hverdag enn den vi er vant til.

Brasil: Alt annet enn samba

Stemningsrapport etter første måned på solidaritetsbrigade i Brasil: I februar reiste en forventningsfull gjeng til Brasil for å vise solidaritet med de jordløses bevegelse (MST). Etter en svær MST-kongress og et omfattende og spennende introduksjonskurs har vi endelig kommet til kjernen av brigaden – vi skal på uteopphold.

Presentasjon av Brasil-brigaden

Våren 2014 er Latin-Amerikagruppenes solidaritetsbrigade i Brasil for å vise solidaritet med de jordløses bevegelse (MST). Dette er gjengen som er klar for tidenes opplevelse i Brasil!

Brev fra Brasil!

Brev er ikke sa vanlig lenger, men her kan du abonnere på ni unge menneskers brev om deres møte med verdens 5. største land, Brasil.