Handelsdebatten- en podkast om handelspolitikk!

Plugg inn øretelefonene og lytt til handelsdebatten,

Handelskampanjen gir deg årets mest engasjerende julekalender - en podkast om handelspolitikk! Serien tar opp hvordan handels- og investeringsavtaler har konsekvenser for deg i Norge og for folk i utviklingsland på spesifikke temaer som matsikkerhet, klima, arbeid og helse. Episodene legges ut fortløpende i desember og første luke kan åpnes 1. desember. 

I introepisoden får du en kort introduksjon til de ulike temaene vi skal innom og en smakebit på de uenighetene som eksisterer rundt internasjonal handelspolitikk. Hva er det med disse avtalene som engasjerer vanlige folk til å møte opp foran Stortinget en oktoberdag? 

Første episode kan du høre her: 

Musikk: Sgrow

Laget av Guro Flaarønning og Ida Skogvold

Stikkord