Valgobservatør i El Salvador

1.mars 2015 er det kommune- og stortingsvalg i El Salvador. I den forbindelse er det behov for internasjonale valgobservatører.

Under valget i El Salvador 1. mars 2015 skal det velges ordførere og representanter til stortinget og det sentral-amerikanske parlamentet. Behovet for valgobservatører er stort selv om det ikke er presidentvalg. De som koordinerer valgobservasjonen i El Salvador, CiS, og FMLN ønsker gjerne at representanter fra LAG er en del av det internasjonale observatørkorpset.

Kunne du tenkt deg å være valgobservatør? Ta kontakt med Carlos RodriguezDave Watson eller kontoret for mer informasjon.

Mer informasjon:

Det er CiS og FMLN som står for valgobservatøropplegget. Her finner du mer informasjon: http://www.cis-elsalvador.org/

For $725 ordner CiS opphold, registrering med valgrådet, politisk program og opplæring. Opplegget varer fra 23. februar til 3. mars (reise fra Norge kommer i tillegg).

FMLN skaffer opphold til sine observatører. Vanligvis bor de hos aktivister og deres familier.  

LAG har ikke mulighet til å dekke utgiftene til valgobservatører, så en må påregne kostnader forbundet med flyreise og kost utover de $725 for opplegget med CiS. LAG kan bidra med opplæring og annen informasjon før avreise, både i Bergen og Oslo.