RIFA- For kollektivene Subversiones og noestamxstodxs!

Vis solidaritet med kollektivene Subversiones og noestamxstodxs som arbeider for å synliggjøre grasrotkamp og undertrykkelse i Mexico. Gi et direkte bidrag til konto: 1207 49 03590

Vi har satt i gang en aksjon for å støtte det mexicanske journalistkollektivet Subversiones · Agencia Autónoma de Comunicación(www.subversiones.org) og våre kamerater i kollektivet Noestamxstodxs (fra plattformen -adherentes- av den sjette deklarasjonen). 
Subversiones gjør en viktig jobb i Mexico som et uavhengig kollektiv på å synliggjøre grasrotkamper i Mexico, undertrykkelse og politisk forfølgelse. De gir oss historiene som er usynlige i kommersielle media. Kollektivet noestamxstodxs kjemper for friheten til politiske fanger i Mexico (www.noestamostodxs.org). 

Begge kollektiver jobber tett med Chiapasgruppa og LAG. Subversiones trenger nå støtte til å blant annet flytte nettsida si til en trygg server etter flere angrep den siste tida. De skal også trykke opp en pamflett til festivalen Festival Mundial de las Resistencias y Rebeldias i desember/januar om EZLN. Noestamxstodxs jobber frivillig, de har ingen faste inntekter og for å fortsette arbeidet er et økonomisk grunnlag viktig. 

I solidaritet med dem kan du sette inn den summen du vil på en konto opprettet av Chiapasgruppa - alle bidrag er viktige

Kontonummeret er: 1207.49.03590 Skriv fult navn og merk det med: RIFA
Målet er 15 000 kroner.

Brevet fra Subversiones kan du lese her:

https://www.facebook.com/events/915505558477694/

Informacion en español:

https://www.facebook.com/events/915505558477694/

Land