I beit for julegaver? LAG har latinamerikanske løsninger!

Julen nærmer seg med påfølgende førjulsstress. Men det trenger ikke være så vanskelig. LAG har den perfekte julegaven for deg som ønsker å gi bort inspirasjon og kunnskap til jul.


Boka Latinamerikanske løsninger selges nå med 32 % rabatt til 169,-

Bestill julegaver her! Skriv julegavetilbud i kommentarfeltet, og gi samtidig bort ett års medlemskap i LAG ved å krysse av for medlemskap og fyll ut navn og adresse til den heldige mottakeren.


En julegave fylt med mening

Gi bort ett års medlemskap i LAG og Latinamerikanske løsninger for 469/319 (vanlig medlem/studentmedlem). Latinamerikanske løsningerer en bok full av meninger, skrevet av latinamerikanere og andre med mye kunnskap om Latin-Amerika. Her kan man lese om hvordan

  • latinamerikanske land jobber for å gjøre seg uavhengige dollaren den store bøllete broren i nord
  • kvinnebevegelser jobber for å endre kvinnerollen og kritiserer vestlig «kvinnebistand»
  • bondebevegelser jobber for matproduksjon som både gir mat til de som trenger det, og ikke går på akkord med naturen
  • byer i Mexico har laget et eget folkepoliti for å få trygghet i et land preget av vold og narkohandel
  • flere land i Latin-Amerika har lovfestet at naturen har egne rettigheter, og ser utvikling som noe annet enn økonomisk vekst gjennom begrepet Buen vivir- «godt liv».

I tillegg inneholder boka politiske analyser av alle landene i regionen fra Mexico i nord til Chile i sør.

Ved å gi bort medlemskap i LAG gir du den heldige mottakeren 4 nummer av LatinAmerika tidsskrift, som tar for seg unike temaer man sjelden leser om i norske medier. Man får meningsbærende bakgrunnsstoff, nyheter og analyser av situasjonen i regionen. Man får rett og slett innblikk i Latin-Amerika! Kunnskap fører til engasjement, og hvem ønsker seg vel ikke en engasjert venn eller slektning å diskutere utviklingen i Latin-Amerika med i festlige lag?

I tillegg bidrar selvfølgelig et medlemskap til å styrke solidaritetsbevegelsen for et uavhengig Latin-Amerika og en styrking av LAG sitt arbeid.

En julegave med bok og medlemskap i LAG er en gave som varer hele året og langt utover landets grenser!

En latinamerikansk gavepakke

En latinamerikansk gavepakke inneholder Latinamerikanske løsninger, ett års medlemskap i LAG og De andre historiene. De andre historiene er en samling fabler fra Chiapas i Mexico oversatt til norsk. Gjennom fantastiske fortellinger får vi innblikk i zapatistenes kosmologi og kamp for sine rettigheter. De andre historiene koster 100 kr

image.php?id=13487