Allmøtet i Latin-Amerikagruppene, Høst 2019

Lokallag, utvalg, arbeidsgrupper, og enkeltmedlemmer i Latin-Amerikagruppene i Norge (LAG) innkalles med dette til Allmøtet i Oslo 31. august – 1. september.
Foto: Mimi Mørk

Allmøtet vil finne sted i Oslo-området. Endelig bekreftelse på sted kommer. Denne gangen får vi besøk av alle brigadistene fra Brasil (MST), Colombia (CNA), Guatemala (CUC og CONAVIGUA) og Norge (LAG), det betyr at både sør-sør brigaden, sør-nord brigaden og nord-sør brigaden blir med på Allmøtet! Dette vil sikre et godt skoleringsrom på Allmøtet. 

Det er allerede meldt flere verksteder om organisasjonsarbeid, politisk analyse, LAGs informasjonsstrategi, og det kommer enda flere spennende temaer. Allmøtet blir en god arena for politisk og faglig påfyll, underholdning, kultur, vennskap og samhold i solidaritet med Latin-Amerika. LAG refunderer billigste reisealternativ for delegater fra lokallag og arbeidsgrupper. Delegater oppfordres derfor til å være tidlig ute og å booke billetter nå. 

Dagsorden og sakspapirer skal sendes ut sammen med 2. innkalling, samt mer praktisk informasjon. Vi minner om at alle lokallag, arbeidsgrupper og utvalg må sende inn sine beretninger og forslag til debatt og saker tre uker før Allmøtet. 

Hvert lokallag må velge sine delegater til Allmøtet. Det er alltid lurt å planlegge dette i god tid på forhånd. Husk å betale medlemskontingenten for 2019 og bli med på det beste solidaritetstreffet denne sommeren!  

Viktige frister:

10. august: påmelding av saker og temaer på Allmøte og levering av lokallags, arbeidsgruppers og utvalgs beretninger.

17. august: utsending av 2. innkalling med dagsorden og sakspapirer.

21. august: Påmeldingsfrist til delegater og observatører.

31. -1. august
LAG-Norge
Maridalen skole, Gamle Maridalsvei 45